Čokoládové Bitters
Domácí verze čokoládového bitters, která skvěle dochutí váš koktejl. S použití metody Sous-vide můžeme docílit rychlejšího výsledku. Všechny ingredience vložíme do jednoho sáčku a vaříme 3 hodiny na 50 °C. ...Číst více
Domácí verze čokoládového bitters, která skvěle dochutí váš koktejl. S použití metody Sous-vide můžeme docílit rychlejšího výsledku. Všechny ingredience vložíme do jednoho sáčku a vaříme 3 hodiny na 50 °C. ...Číst více
Domácí verze pomerančového bitters, který je nezbytnou součástí každého baru. S použití metody Sous-vide můžeme docílit rychlejšího výsledku. Všechny ingredience vložíme do jednoho sáčku a vaříme 3 hodiny na 50 °C. ...Číst více
Domácí verze francouzského zeleného bylinného likéru Green Chartreuse. Tento recept můžeme vařit i metodou Sous-vide. Všechny ingredience vložíme do sáčku a 5 hodin vaříme na 40 °C. ...Číst více