DOMÁCÍ SIRUPY A LIKÉRY
Marakujový Likér
Suroviny na 0,7l 40cl Vodka 400g Cukr bílý 40cl Voda 12 ks Passionfruit (Marakuja) ...Číst více
Suroviny na 0,7l 40cl Vodka 400g Cukr bílý 40cl Voda 12 ks Passionfruit (Marakuja) ...Číst více
Suroviny na 1l 3 ks Vanilkový lusk 600g Cukr krystal 60cl Voda ...Číst více
Suroviny - recept na 0,7 l 400ml Vodka 400g Cukr bílý 400ml Voda 400g Černý rybíz Jak na to Do hrnce si odměříme vodu a cukr. Na mírném stupni za stálého míchání cukr rozpustíme Do cukrového sirupu rozmixujeme černý rybíz a vaříme na mírném stupni alespoň 30 minut. Odstavíme z plotny a přidáme vodku. Dobře… číst více
Suroviny - recept na 0,7 l 500ml Rum s vyšším podílem alkoholu (60 %) 200g Cukr bílý 200ml Voda 9ks Limeta 1ks Pomeranč 20ks Nové koření 4ks Badyán 20ks Hřebíček 45g Zázvor 150ml Limetková šťáva 1/2 lžičky Mandlový extrakt ...Číst více
Suroviny - recept na 1 l 300g Zázvor 600g Cukr 400ml Voda ...Číst více
Suroviny - recept na 1 l 15ks Skořice celá 8 cm 600g Cukr 600ml Voda ...Číst více
Suroviny - recept na 1 l 6ks Granátové jablko 600g Cukr krystal 400ml Voda ...Číst více
Suroviny na 0,7 l 40cl Vodka 40cl Voda 400g Cukr 30g Máta ...Číst více
Suroviny na 1 l 40cl Vodka 20 kusů Bezový květ (trs) 400g Cukr krystal 40cl Voda 10g Kyselina citrónová ...Číst více
Suroviny na 0,7l 40 cl Vodka 40 cl Voda 400 g Cukr 100 g Kokos sušený (chipsy) ...Číst více
Suroviny na 0,7l 37,5cl Vodka 6ks Pomeranč 20cl Voda 200g Cukr 3ks Hřebíček 1/2ks Skořice celá 8 cm ...Číst více
Suroviny na 1l 300g Loupané mandle 600g Cukr bílý 60cl Voda ...Číst více
Suroviny na 0,7l 40cl Silná filtrovaná káva 400g Cukr bílý 40cl Vodka 1ks Vanilkový lusk ...Číst více
Suroviny na 0,5l 120g Cukr hnědý 100g Cukr bílý 15cl Voda 25cl Vodka 2cl Mandlový extrakt 1,5cl Vanilkový extrakt ...Číst více
Tento recept můžeme vařit i metodou Sous-vide. Všechny ingredience vložíme do sáčku a vaříme 3 hodiny na 50 °C. ...Číst více
Domácí verze populárního likéru Creme de kakao v bílém provedení. S použití metody Sous-vide můžeme docílit rychlejšího výsledku. Všechny ingredience vložíme do jednoho sáčku a vaříme 3 hodiny na 50 °C, a poté vložíme do ledničky. ...Číst více
Domácí verze čokoládového bitters, která skvěle dochutí váš koktejl. S použití metody Sous-vide můžeme docílit rychlejšího výsledku. Všechny ingredience vložíme do jednoho sáčku a vaříme 3 hodiny na 50 °C. ...Číst více
Domácí verze pomerančového bitters, který je nezbytnou součástí každého baru. S použití metody Sous-vide můžeme docílit rychlejšího výsledku. Všechny ingredience vložíme do jednoho sáčku a vaříme 3 hodiny na 50 °C. ...Číst více
Domácí verze francouzského zeleného bylinného likéru Green Chartreuse. Tento recept můžeme vařit i metodou Sous-vide. Všechny ingredience vložíme do sáčku a 5 hodin vaříme na 40 °C. ...Číst více
Domácí verze populárního likéru Maraschino z italských třešní Maraska. S použití metody Sous-vide můžeme docílit rychlejšího výsledku. Všechny ingredience vložíme do jednoho sáčku a vaříme 3 hodiny na 42 °C. ...Číst více