Swimming Pool
Spojení rumu, smetany a ananasového džusu nám patří do takzvané skupiny „Coladas”, která úzce souvisí s populární Pina Coladou. Kombinace kokosu, ananasu a smetany vás přenesou na dovolenou v Karibiku ať jste kdekoliv. ...Číst více
Spojení rumu, smetany a ananasového džusu nám patří do takzvané skupiny „Coladas”, která úzce souvisí s populární Pina Coladou. Kombinace kokosu, ananasu a smetany vás přenesou na dovolenou v Karibiku ať jste kdekoliv. ...Číst více
Suroviny - recept na 0,7 l 400ml Vodka 400g Cukr bílý 400ml Voda 400g Černý rybíz Jak na to Do hrnce si odměříme vodu a cukr. Na mírném stupni za stálého míchání cukr rozpustíme. Do cukrového sirupu rozmixujeme černý rybíz a vaříme na mírném stupni alespoň 30 minut. Odstavíme z plotny a přidáme vodku. Dobře… číst více
Ovocný, sladší, snadno pitelný a osvěžující dlouhý drink. Populární především na večírcích. ...Číst více
Long Island Iced Tea
Koktejlová párty klasika, která nesmí chybět na žádném pořádném večírku. Dlouhý, silně alkoholický koktejl s trochou Coca Coly. ...Číst více
Vesper
Legendární koktejl z Casino Royale a nejznámější hláška z barového prostředí: “Protřepat, nemíchat!” Tento koktejl je twistem na klasický Martini Dry Koktejl. ...Číst víceMoscow Mule
Sladkokyselý drink s chutí zázvoru. Klasický drink populární nejenom v zimním období. Populární je hlavně díky své zázvorové štiplavosti. ...Číst víceWhite Russian
Twist na klasicky koktejl Black Russian obohacený o smetanu. Krémový kávový drink. Hodící se i místo dezertu. ...Číst víceTento recept můžeme vařit i metodou Sous-vide. Všechny ingredience vložíme do sáčku a vaříme 3 hodiny na 50 °C. ...Číst více
Domácí verze populárního likéru Creme de kakao v bílém provedení. S použití metody Sous-vide můžeme docílit rychlejšího výsledku. Všechny ingredience vložíme do jednoho sáčku a vaříme 3 hodiny na 50 °C, a poté vložíme do ledničky. ...Číst více
Domácí verze pomerančového bitters, který je nezbytnou součástí každého baru. S použití metody Sous-vide můžeme docílit rychlejšího výsledku. Všechny ingredience vložíme do jednoho sáčku a vaříme 3 hodiny na 50 °C. ...Číst více
Domácí verze francouzského zeleného bylinného likéru Green Chartreuse. Tento recept můžeme vařit i metodou Sous-vide. Všechny ingredience vložíme do sáčku a 5 hodin vaříme na 40 °C. ...Číst více
Domácí verze populárního likéru Maraschino z italských třešní Maraska. S použití metody Sous-vide můžeme docílit rychlejšího výsledku. Všechny ingredience vložíme do jednoho sáčku a vaříme 3 hodiny na 42 °C. ...Číst více
Caipiroska
Osvěžující koktejl s velkou porcí alkoholu doplněný o sladkokyselý mix limetky a cukru. Servírován je na drceném ledu, a tak tvoří výbornou kombinaci hodící se do horkých letních dnů. ...Číst víceSvěží citrusový drink se sladkokyselým profilem narůžovělé barvy. Populární na dámských večírcích, ale i v nejlepších koktejlových barech světa. Naprostá koktejlová klasika. ...Číst více
Dvousložkový koktejl v kombinaci vodky a kávového likéru. Skvělý jako digestive i jako koktejl na celý večer. ...Číst více
Druhý namodralý drink, který příjemně osvěží. ...Číst více
Koktejl se sladkokyselou chutí rajčatové šťávy. Velice pikantní koktejl. Často se můžeme setkat i s recepturou s křenem či různými bylinkami. ...Číst více